Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Verzekering

Full Service

De verzekeringskantoor voor iedereen!

Wij zijn een full services verzekeringskantoor die al jaren online verzekeringen aanbied. Dat is voor jou gemakkelijk, in de 24/7 maatschappij, maar soms heb je vragen of specifieke wensen. Dan zijn wij goed telefonisch bereikbaar. Heb je een vraag? Mail die ons even, je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord. Als je liever een van onze collega’s wilt spreken, geef dit dan aan in je e-mail of laat jouw telefoonnummer achter via de button, bel mij terug – Wij bellen jou dan terug!

VEILIG EN DIRECT SLUITEN

Regel het zelf

Alles onder één dak!

Je kunt je verzekering direct online afsluiten, met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn van 14 dagen. Vul je gegevens in, klik op bevestigen en binnen enkele minuten ontvang je de definitieve aanbieding of goedkeuring in je mailbox. Daarnaast kun je eenvoudig je persoonlijke polissen bij ons beheren via Mijn Polisportfolio. Eventuele schade kan je ook direct online melden. Buiten kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar.

ZELF ONLINE REGELEN

Eisen & Wensen

Jij kiest, wij helpen!

Op basis van jouw eisen en wensen vergelijken wij deze met verschillende verzekeraars en bieden jou zo altijd de beste voorwaarden en premies. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Heb jij speciale wensen, dan staan ​​onze collega's voor je klaar om jou een passend aanbod te geven!

VOORDEEL & GEMAK VOOR JOU