Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Segway

Een Segway scooter kopen? Twins2wielers is er voor jou! Wij hebben een groot aanbod aan prachtige Segway scooters. Ben je op zoek naar een Segway scooter dat bij jou past, voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij Twins2wielers aan het juiste adres!

Segway scooter kopen

Ben je van plan om een Segway scooter te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen vele verschillende modellen en kleuren Segway scooters. Als je bij ons een Segway scooter wilt kopen dan kun je in onze webshop een kijkje nemen. Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een Segway scooter? Wij kunnen je ook adviseren over wat je het beste kunt doen! 

Wellicht heb je al een keuze gemaakt, maar het kan ook zijn dat je nog twijfelt of vragen hebt over een Segway scooter. Wij kunnen je dan helpen bij de keuze voor de Segway scooter die het beste bij je past. Dit doen wij graag en daarom horen wij het ook graag als wij je van dienst mogen zijn. Het gaat er om dat wij je kunnen helpen bij de aankoop van een goede Segway scooter, zodat je hier jarenlang plezier aan kunt beleven!

Nieuwe Segway scooter kopen

Overweeg je om een nieuwe Segway scooter te kopen? Bij Twins2wielers vind je de nieuwste Segway scooters. Wij verkopen standaard modellen en zijn gespecialiseerd in het personaliseren van Segway scooters. Staat jou droom Segway niet in het overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij spuiten Segway scooters in bedrijfskleuren, bestickeren deze en bekleden de buddyseats in de stijl die jij kiest. Zo kan jij een Segway scooter kopen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij bieden nieuwe Segway scooters, bekijk onze webshop en kies jou droom Segway!

Segway accessoires kopen

Ben je op zoek naar accessoires voor je Segway scooter? Bij ons kun je bijzonder veel accessoires kopen. Hierdoor is het mogelijk om jouw Segway scooter, naar eigen wens, samen te kunnen stellen. Veel gekozen opties voor je Segway scooter zijn: een windscherm, voor- en achterdrager, verlichting kapjes, banden, andere knipperlichten en een valbeugelset. Om diefstal te voorkomen bieden wij ook alarmsystemen en anti-diefstal contactslot. De mogelijkheden zijn ongekend!

Profiteer van kortingen

Bij Twins2wielers koop je jouw Segway scooter tegen scherpe aanbiedingsprijzen! Maandelijks hebben wij verschillende Segway scooters in sale. Onze goedkope Segway scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een Segway bij Twins2wielers!

Segway scooter bestellen

Bestellen kan gemakkelijk en veilig via onze webshop. Wil je een goede investering doen? dan moet je een Segway scooter kopen. Bij ons is het mogelijk om je scooter te bestellen via; Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius! Wij bezorgen scooters in heel Nederland en België! 

Onderhoudsintervallen Segway

Het is belangrijk om jouw Segway scooter tijdig te onderhouden, hierdoor blijft je scooter in topconditie en behoudt je de fabrieksgarantie.

Onderhoudsintervallen

Segway scooters

1e beurt
2e beurt
3e beurt
4e beurt
Vervolg:

Kleine beurt

Grote beurt

Kleine beurt

Grote beurt

1.000KM

3.000KM

5.000KM

7.000KM

om de 2.000 km of maximaal eens per 12 maanden grote en kleine beurt om en om.