Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Scooter Recycling

RECYCLE SERVICE NL

Scooter Recycling Nederland

Scooter Recycling Nederland (SRN) is een Nederlands recyclingsysteem voor scooters, bromfietsen en lichte motoren, bromfietsen en scooters tot 50 cc. SRN is een initiatief van Vereniging RAI en BOVAG om afgedankte scooters, motorfietsen of lichte motorfietsen op een maatschappelijk verantwoorde manier te recyclen, te voorzien van nieuwe grondstoffen en deze op een verantwoorde manier af te voeren met gevaarlijke stoffen.

KAPOT/DEFECT SCOOTER RECYCLEN

Waardering

Draag een steentje bij aan de millieu

Als je straks je oude scooter, brom- of snorfiets naar een inleverpunt brengt, heb je er zelf helemaal geen omkijken meer naar! Door je oude scooter in te leveren bij een erkend inleverpunt voorkom je dat milieugevaarlijke stoffen in je leefomgeving terechtkomen. Draag je samen met SRN bij aan een milieuverantwoorde recycling van brom- en snorfietsen?

NATUUR & GEZONDHEID

Regel het zelf

Waarom SRN?

In Nederland rijden er ruim 1 miljoen brom- of snorfietsen rond. Al deze brom- of snorfietsen worden op een zeker moment afgedankt. Dan is het belangrijk dat deze voertuigen op een verantwoorde manier worden gerecycled en niet in een onverantwoord circuit terecht komen. Gevaarlijke stoffen als olie, koelvloeistof en loodaccu’s dienen op een juiste manier verwerkt te worden, zodat ze geen schade toebrengen aan de leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat deze scooters milieuverantwoord worden gerecycled, is SRN opgericht!

GOED OM TE WETEN