Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Scooter omkeuren naar geel kenteken

Ben jij in bezit van een bromfiets of een scooter van 25 km/u en wil je deze ombouwen naar een bromfiets / scooter van 45 km/u? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres, wij kunnen het technische gedeelte van jouw scooter regelen en zetten hem om van een blauw naar geel kenteken.

Scooter omkeuren van blauw naar geel

Er zullen ongetwijfeld redenen zijn om je snorfiets om te bouwen naar een bromfiets. Een van de meest voorkomende redenen is dat je nu op een snorfiets ook verplicht een helm op moet. Als je een helm moet dragen, kan je beter genieten van het voordeel van een bromfiets, namelijk de snelheid. Bromfietsen kunnen namelijk tot 45 km/u rijden. Dat is dus een stuk harder als een snorfiets!

Jouw scooter laten opvoeren tot 45 kilometer per uur

Je hoeft je huidige snorfiets niet te verkopen om vervolgens een bromfiets te kopen. Je kan namelijk gewoon jouw scooter laten keuren van blauw naar geel kenteken. Bij Twins2wielers kunnen we jouw scooter of snorfiets 45 km/u laten rijden zonder concessies te doen aan garantie, betrouwbaarheid of levensduur. Elke bromfiets of scooter kan probleemloos met een snelheid van 45 km/u rijden.

Nederland heeft de termen bromfiets en snorbrommer bedacht en heeft een bijbehorende maximumsnelheid erop gezet. Daarom heeft de fabrikant aanpassingen gedaan en zogenaamde snelheidsbegrenzers geplaats om aan de normen en -regelgeving te voldoen. Bij ons kan je terecht om je snorfiets veilig 45 kilometer per uur te kunnen laten rijden. De overstapkosten verschillen per merk en model. Als je de exacte prijs wilt weten om de scooter te laten keuren, kan je het beste contact met ons opnemen.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak voor het omkeuren van jou scooter! Het enige wat jij moet doen is contact opnemen met ons via de onderstaande formulier:

    Scooter laten keuren in Roosendaal

    Wanneer je scooter is aangepast, kan je een afspraak maken bij ons. Wij van Twins2wielers kunnen jouw scooter ombouwen van snor naar bromfiets en maken hem daarna voor jou keuringsklaar. Natuurlijk moet je dat nog wel aan de verzekeringsmaatschappij laten weten. De premie op de scooter blijft hetzelfde.