Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Peugeot

Een Peugeot scooter kopen? Twins2wielers is er voor jou! Wij hebben een groot aanbod aan prachtige Peugeot scooters. Ben je op zoek naar een Peugeot scooter dat bij jou past, voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij Twins2wielers aan het juiste adres!

Peugeot scooter kopen

Ben je van plan om een Peugeot scooter te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen vele verschillende modellen en kleuren Peugeot scooters. Als je bij ons een Peugeot scooter wilt kopen dan kun je in onze webshop een kijkje nemen. Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een Peugeot scooter? Wij kunnen je ook adviseren over wat je het beste kunt doen! 

Wellicht heb je al een keuze gemaakt, maar het kan ook zijn dat je nog twijfelt of vragen hebt over een Peugeot scooter. Wij kunnen je dan helpen bij de keuze voor de Peugeot scooter die het beste bij je past. Dit doen wij graag en daarom horen wij het ook graag als wij je van dienst mogen zijn. Het gaat er om dat wij je kunnen helpen bij de aankoop van een goede Peugeot scooter, zodat je hier jarenlang plezier aan kunt beleven!

Nieuwe Peugeot scooter kopen

Overweeg je om een nieuwe Peugeot scooter te kopen? Bij Twins2wielers vind je de nieuwste Peugeot scooters. Wij verkopen standaard modellen en zijn gespecialiseerd in het personaliseren van Peugeot scooters. Staat jou droom Peugeot niet in het overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij spuiten Peugeot scooters in bedrijfskleuren, bestickeren deze en bekleden de buddyseats in de stijl die jij kiest. Zo kan jij een Peugeot scooter kopen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij bieden nieuwe Peugeot scooters, bekijk onze webshop en kies jou droom Peugeot!

Peugeot accessoires kopen

Ben je op zoek naar accessoires voor je Peugeot scooter? Bij ons kun je bijzonder veel accessoires kopen. Hierdoor is het mogelijk om jouw Peugeot scooter, naar eigen wens, samen te kunnen stellen. Veel gekozen opties voor je Peugeot scooter zijn: een windscherm, voor- en achterdrager, verlichting kapjes, banden, andere knipperlichten en een valbeugelset. Om diefstal te voorkomen bieden wij ook alarmsystemen en anti-diefstal contactslot. De mogelijkheden zijn ongekend!

Profiteer van kortingen

Bij Twins2wielers koop je jouw Peugeot scooter tegen scherpe aanbiedingsprijzen! Maandelijks hebben wij verschillende Peugeot scooters in sale. Onze goedkope Peugeot scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een Peugeot bij Twins2wielers!

Peugeot scooter bestellen

Bestellen kan gemakkelijk en veilig via onze webshop. Wil je een goede investering doen? dan moet je een Peugeot scooter kopen. Bij ons is het mogelijk om je scooter te bestellen via; Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius! Wij bezorgen scooters in heel Nederland en België! 

Onderhoudsintervallen Peugeot

Het is belangrijk om jouw Peugot scooter tijdig te onderhouden, hierdoor blijft uw scooter in topconditie en behoudt u de fabrieksgarantie.

Onderhoudsintervallen:

Peugeot Scooters

1e beurt
2e beurt
3e beurt
4e beurt
Vervolg:

Kleine beurt

Middel grote beurt

Grote beurt

Grote beurt

500KM

1.500KM

4.000KM

7.000KM

Om de 3.000 km of maximaal eens per 12 maanden een grote beurt.