Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

Over Twins2wielers

Twins2wielers is een scooterzaak gevestigd in Roosendaal waar je langs kan komen voor een scooter, e-scooter of motorscooter. of je nu op zoek bent naar een moderne, sportieve of een elektrische variant. Twins2wielers heeft voor iedere scooterliefhebber wel een model op maat! Naast de bekende A-klasse merken zoals Vespa, Kymco, Yamaha en Aprilia hebben wij ook diverse goedkopere B-klasse merken op voorraad!

Voor alle soorten scooters ben je bij onze scooterwinkel aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen een scooter, e-scooter of motorscooter kopen, wij bieden ook onderhoud en reparaties voor alle scooter merken! Voor vrijwel ieder budget kun je bij ons terecht voor een nieuwe scooter, maar ook voor een onderhoud of reparatie voor jouw scooter!

Van garagebox naar scooterwinkel

Na het behalen van de opleiding ‘Scooter Technicus’ op MBO niveau, ben ik begonnen met het huren van een garagebox voor 6 maanden. In de garagebox deed ik voornamelijk onderhoud en reparatie voor verschillende soorten scooters. Naast het onderhouden en repareren heb ik ook vele scooters verkocht. Na 6 maanden heb ik besloten een pand te huren (van een bekende) om meer scooters kunnen verkopen. Van 5 scooters werd het opeens 8 scooters, dan weer 10 scooters en uiteindelijk had ik genoeg plek voor 20 scooters! In de tussentijd had ik samenwerkingen met een aantal scooterbedrijven, zo heb ik dus altijd en elke dag (met passie en kennis) gesleuteld aan vele scooters tot een echte scooterwinkel!

Geschiedenis Twins2wielers

Passie begonnen voor scooters

2016

1e scooter gekocht (middelbare school)

2016

1e scooter verkocht (middelbare school)

2016

Ingeschreven bij KVK

2019

Garagebox begonnen

2019

Pand begonnen

2020

Scooterwinkel gestart in Roosendaal

2021