Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

MOMO

Een MOMO scooter kopen? Twins2wielers is er voor jou! Wij hebben een groot aanbod aan prachtige MOMO scooters. Ben je op zoek naar een MOMO scooter dat bij jou past, voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij Twins2wielers aan het juiste adres!

MOMO scooter kopen

Ben je van plan om een MOMO scooter te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen vele verschillende modellen en kleuren MOMO scooters. Als je bij ons een MOMO scooter wilt kopen dan kun je in onze webshop een kijkje nemen. Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een MOMO scooter? Wij kunnen je ook adviseren over wat je het beste kunt doen! 

Wellicht heb je al een keuze gemaakt, maar het kan ook zijn dat je nog twijfelt of vragen hebt over een MOMO scooter. Wij kunnen je dan helpen bij de keuze voor de MOMO scooter die het beste bij je past. Dit doen wij graag en daarom horen wij het ook graag als wij je van dienst mogen zijn. Het gaat er om dat wij je kunnen helpen bij de aankoop van een goede MOMO scooter, zodat je hier jarenlang plezier aan kunt beleven!

Nieuwe MOMO scooter kopen

Overweeg je om een nieuwe MOMO scooter te kopen? Bij Twins2wielers vind je de nieuwste MOMO scooters. Wij verkopen standaard modellen en zijn gespecialiseerd in het personaliseren van MOMO scooters. Staat jou droom MOMO niet in het overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij spuiten MOMO scooters in bedrijfskleuren, bestickeren deze en bekleden de buddyseats in de stijl die jij kiest. Zo kan jij een MOMO scooter kopen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij bieden nieuwe MOMO scooters, bekijk onze webshop en kies jou droom MOMO!

MOMO accessoires kopen

Ben je op zoek naar accessoires voor je MOMO scooter? Bij ons kun je bijzonder veel accessoires kopen. Hierdoor is het mogelijk om jouw MOMO scooter, naar eigen wens, samen te kunnen stellen. Veel gekozen opties voor je MOMO scooter zijn: een windscherm, voor- en achterdrager, verlichting kapjes, banden, andere knipperlichten en een valbeugelset. Om diefstal te voorkomen bieden wij ook alarmsystemen en anti-diefstal contactslot. De mogelijkheden zijn ongekend!

Profiteer van kortingen

Bij Twins2wielers koop je jouw MOMO scooter tegen scherpe aanbiedingsprijzen! Maandelijks hebben wij verschillende MOMO scooters in sale. Onze goedkope MOMO scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een MOMO bij Twins2wielers!

MOMO scooter bestellen

Bestellen kan gemakkelijk en veilig via onze webshop. Wil je een goede investering doen? dan moet je een MOMO scooter kopen. Bij ons is het mogelijk om je scooter te bestellen via; Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius! Wij bezorgen scooters in heel Nederland en België! 

Onderhoudsintervallen MOMO

Het is belangrijk om jouw MOMO scooter tijdig te onderhouden, hierdoor blijft je scooter in topconditie en behoudt je de fabrieksgarantie.

Onderhoudsintervallen:

MOMO Scooters

1e beurt
2e beurt
3e beurt
4e beurt
Vervolg:

Kleine beurt

Middel grote beurt

Grote beurt

Grote beurt

500KM

1.500KM

4.000KM

6.500KM

Om de 2.500 km of maximaal eens per 12 maanden een grote beurt.

Onderhoudsintervallen (e-scooter):

MOMO Electric

1e beurt
2e beurt
3e beurt
4e beurt
Vervolg:

Kleine beurt

Grote beurt

Kleine beurt

Grote beurt

1.000KM

4.000KM

8.000KM

12.000KM

om de 4.000 km of maximaal eens per 12 maanden grote en kleine beurt om en om.