Tot 3 jaar garantie
Op alle nieuwe scooters
Gratis ophaalservice
Boven de €100,-
Snelle service
Door heel NL en BE

IVA

Een IVA scooter kopen? Twins2wielers is er voor jou! Wij hebben een groot aanbod aan prachtige IVA scooters. Ben je op zoek naar een IVA scooter dat bij jou past, voor een scherpe prijs? Dan ben jij bij Twins2wielers aan het juiste adres!

IVA scooter kopen

Ben je van plan om een IVA scooter te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verkopen vele verschillende modellen en kleuren IVA scooters. Als je bij ons een IVA scooter wilt kopen dan kun je in onze webshop een kijkje nemen. Heb je hulp nodig bij het aanschaffen van een IVA scooter? Wij kunnen je ook adviseren over wat je het beste kunt doen! 

Wellicht heb je al een keuze gemaakt, maar het kan ook zijn dat je nog twijfelt of vragen hebt over een IVA scooter. Wij kunnen je dan helpen bij de keuze voor de IVA scooter die het beste bij je past. Dit doen wij graag en daarom horen wij het ook graag als wij je van dienst mogen zijn. Het gaat er om dat wij je kunnen helpen bij de aankoop van een goede IVA scooter, zodat je hier jarenlang plezier aan kunt beleven!

Nieuwe IVA scooter kopen

Overweeg je om een nieuwe IVA scooter te kopen? Bij Twins2wielers vind je de nieuwste IVA scooters. Wij verkopen standaard modellen en zijn gespecialiseerd in het personaliseren van IVA scooters. Staat jou droom IVA niet in het overzicht? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij spuiten IVA scooters in bedrijfskleuren, bestickeren deze en bekleden de buddyseats in de stijl die jij kiest. Zo kan jij een IVA scooter kopen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij bieden nieuwe IVA scooters, bekijk onze webshop en kies jou droom IVA!

IVA accessoires kopen

Ben je op zoek naar accessoires voor je IVA scooter? Bij ons kun je bijzonder veel accessoires kopen. Hierdoor is het mogelijk om jouw IVA scooter, naar eigen wens, samen te kunnen stellen. Veel gekozen opties voor je IVA scooter zijn: een windscherm, voor- en achterdrager, verlichting kapjes, banden, andere knipperlichten en een valbeugelset. Om diefstal te voorkomen bieden wij ook alarmsystemen en anti-diefstal contactslot. De mogelijkheden zijn ongekend!

Profiteer van kortingen

Bij Twins2wielers koop je jouw IVA scooter tegen scherpe aanbiedingsprijzen! Maandelijks hebben wij verschillende IVA scooters in sale. Onze goedkope IVA scooters zijn erg scherp geprijsd. Ga je voor voordelig, ervaring en kwaliteit? Koop dan een IVA bij Twins2wielers!

IVA scooter bestellen

Bestellen kan gemakkelijk en veilig via onze webshop. Wil je een goede investering doen? dan moet je een IVA scooter kopen. Bij ons is het mogelijk om je scooter te bestellen via; Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, KBC/CBC en Belfius! Wij bezorgen scooters in heel Nederland en België!